VACATURE: Onderzoeksassistent

De afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg van het Erasmus MC is in 2016 gestart met het ambitieuze MINDMAP-project. Binnen dit project wordt onderzoek gedaan naar hoe de stedelijke leefomgeving van invloed kan zijn op de mentale gezondheid van ouderen.

Voor dit project wordt gebruik gemaakt van grote hoeveelheden geografische (GIS-)data. Een belangrijk onderdeel van het project is dat er GIS-data verzameld dient te worden voor verschillende steden over de hele wereld. Wij zijn daarom op zoek naar een onderzoeksassistent die ons kan helpen bij het uitvoeren van deze taak.

WERKZAAMHEDEN

Als onderzoeksassistent werk je aan de volgende taken:

  • Het zoeken, opslaan en registreren van geografische omgevingsdata voor verschillende steden in Europa, de VS en Canada.
  • Het controleren van de gevonden data in een GIS-omgeving.
  • Het registreren van metadata van de gevonden GIS-data.

FUNCTIE-EISEN

Voor de functie is het van belang dat je een basale kennis hebt van GIS-software – bij voorkeur QGIS – en overweg kunt met verschillende soorten GIS-data. Verder is het belangrijk dat je secuur en zelfstandig kunt werken.

PERIODE

We zoeken iemand die beschikbaar is voor tenminste 20 uur in de week voor tenminste 4 weken in de maanden juli en/of augustus.

WAT BIEDEN WIJ?

Je wordt ingeschaald in schaal 3 conform de CAO Universitaire Ziekenhuizen. Verder krijg je een stoomcursus ‘werken met QGIS’ om je op gang te helpen met de dataverzameling en het controleren van de data. Daarnaast biedt deze functie je een mooi kijkje in hoe er binnen een groot Europees project gebruik wordt gemaakt van geografische data en hoe GIS-technieken toegepast worden in de wetenschappelijke onderzoekspraktijk.

Heb je interesse? Stuur dan je CV met korte motivatie o.v.v. ‘onderzoeksassistent MINDMAP’ uiterlijk vóór vrijdag 23 juni naar Mark Noordzij: j.m.noordzij@erasmusmc.nl.

Download hier de complete vacaturetekst

Recent Posts